Cool Club kolekcija iš pigu.lt

sausio 29, 2018

Turbūt, kiekviena mama, negali atsispirti norui puošti savo mažuosius stileivas. Neišimtis ir aš. Dažnai ieškau įvairių rūbelių internetinėse parduotuvėse, tačiau kartais tenka nusivilti, kuomet negali pačiupinėti ir realiai pamatyti, kaip atrodo vienas, ar kitas rūbas. Bet visai neseniai teko susipažinti su Cool Club prekiniu ženklu, kurį Lietuvoje atstovauja pigu.lt internetinė parduotuvė. Rūbus jau gavome, išbandėme ir šiuo atradimu noriu pasidalinti su Jumis. 

Visi rūbeliai atitinka nuotraukose pavaizduotus. Neteko nusivilti kokybe ar kitokia prekine išvaizda, nei tikiesi žiūrėdamas nuotraukas. Rūbai nėra brangūs ir kainos prieinamos. Na pavyzdžiui kelnytės po 6-9 eurus, marškinėlių kainos taip pat panašios. Stilingą, žieminę striukę radome už itin patrauklią kainą. O tuom, ką gauni- nenusivili. Dažnai skeptiškai žiūriu į pirkimą internetu, būtent dėl skirtingų išvaizdų, ką matai kompiuterio ekrane ir kas pasiekia tave. Bet šis kartas buvo sėkmingas. Ir mano mažasis džentelmenas atrodė NUOSTABIAI. 

Mus, mamas, ypač gelbsti apsipirkimai internetu, kuomet ne visuomet randame laiko išlėkti į parduotuves ir kaip reikiant pasiausti. Tačiau, kai mažylis miega ir žinau jog jau reikia papildyti jo rūbų spintą, nes senieji- per mažai. Sėdu prie kompiuterio ir dėliojuosi derinius, kurie papuoštų mano mažąjį princą. Išbandžiusi būtent šį prekinį ženklą- drąsiai ir toliau galėsiu apsipirkinėti internetu, žinodama jog gausiu būtent tai, kas pavaizduota nuotraukose. 

Visą Cool Club kolekciją galite peržiūrėti ČIA. Geriausia žinia ta- jog su kodu AUŠRA10, visam savo pirkinių krepšeliui, gausite dar 10% nuolaida. Pasitikime pavasarį stilingi :) 











You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka