Šeimyniškas poilsis Druskininkuose- UPA

birželio 25, 2017



Ką tik grįžome iš puikaus ir atpalaiduojančio savaitgalio Druskininkuose. Tiesa, šį viešbutyje rinkomės jau ne pirmą kartą, tad žinojome jog nusivilti neteks. Taip ir buvo- UPA išpildė visus mūsų lūkesčius vėl. Papasakosiu apie viską plačiau ir išsamiau, tačiau reziume- šis viešbutis puikiai tinka norintiems atsikvėpti nuo rutinos su visa šeima, net ir pačiais mažiausiais čia bus pasirūpinta. 
Taigi apie kiekvieną viešbučio kampelį papasakosiu Jums atvirai, nuoširdžiai ir naujai pakrauta galva.

Maistas. Pirkdami kelialapį į šį reabilitacijos centą iš noriunoriunoriu.lt  gavome maitinimą tris kartus per parą. Mėgstantiems ryte ilgiau pasiraityti lovoje ( kuri čia labai patogi) į pusryčius skubėti neteks, kaip įprasta daugelyje viešbučių, kadangi pusryčiai tiekiami nuo 8:00 iki pat 10:30. Tad tikrai kiekvienas spėsite, paskanauti gardžia kiaušiniene su šonine ir pasimėgauti rytine kava. Tiesa, kava šiek tiek mus nuvylė, gal dėlto, kad pratę prie stiprios ir pagamintos iš aparato, o čia gavome šiek tiek bizaliuką. Bet jei norėsite, galėsite nusipirkti normalią kavą.
Maisto pasirinkimas, nėra labai platus, kiekvienam maitinimui patiekiama daug salotų, tačiau antrą patiekalą tenka rinktis iš 2-3 variantų ir garnyro. Tačiau maistas labai skanus. Mes likome patenkinti visu patiektu maistu viešnagės metu. 
Ir žinoma atėjus šiek tiek vėliau negu prasideda pietūs ar vakarienė, dažnai tenka palaukti kol atlaisvės staliukas, bet lauke vietos buvo. Nors orai ir labai nelepino, tačiau papietauti buvo galima ir ten. Taigi, apibendrinant maistą vertinčiau ganėtinai gerai, tiesa- jei esate labai išrankūs, galbūt, Jūsų lūkesčiai ir nepasitvirtins vien dėlto, kad nėra plataus maisto asortimento.

SPA centras. Kas labiausiai mus su vyru žavi, jog net kai atvažiavome po metų laiko, viskas vis dar atrodo nauja, modernu ir išpuoselėta. Masažus atlieka malonios ir patyrusios specialistės, vonios naujoviškos ir šiuolaikiškos. Mano vyrui paliko įspūdi ir tai, kad vonios turi touch screeną :) Į mūsų kelialapį taip pat buvo įskaičiuota ir keletą procedūrų. Kaip ir visur viena iš jų- druskų kambarys. Čia galėjome parelaksuoti ir ramiai pabūti su savo mintimis. Aš pasilepinau dar ir voniomis. Pasirinkau pieno vonią su miško uogomis. Nors naiviai tikėjaus maudytis piene, tačiau jo tiek nebuvo :) Bet kvapas pasakiškas. Tikrai atsipalaidavau ir pasimėgavau kiekvienu burbuliuku, palikdama nuovargį ir visas mintis nuošalyje. Spa centras išsidėstęs per visą viešbutį, nėra atskiros zonos, kurioje tik procedūrų kabinetai. Masažai vyksta trečiame aukšte, mus buvo labai patogu, nes apsistoję buvome taip pat šiame aukšte. Vyras minėjo jog jam būtų dar vienas privalumas, jei spa erdvė būtų atskirta nuo kambarių zonos.
Procedūrų pasirinkimas- labai platus. Galite pasirinkti iš įvairiausių pasiūlymų arba pasiimti gydytojo specialisto konsultaciją, kuris sudarys būtent Jums reikalingų procedūrų sąrašą. Taigi manau SPA centras neapvils nei vieno. 

Baseinas. Kadangi mes keliavome su savo mažyliu- didžiausias klausimas man buvo ar galėsime su juo mėgautis baseino zona. Žinoma, viską išsiaiškinau dar prieš atkeliaujant. Mažiesiems chloro koncentracija rekomenduojama iki 1mg/l. Tačiau šiame baseine tik 0,6mg/l. Baseinui valyti naudojamas chloro junginys du kartus mažesnės koncentracijos nei vidutiniškai naudoja kituose baseinuose. Papildomai vanduo dezinfekuojamas infraraudonųjų spindulių lempa ir stiklo granulių filtru. Baseino temperatūra siekia 30 laipsnių. Mūsų mažyliui ši temperatūra tinkama, kadangi jis lanko baseiną du kartus per savaitę ir jau yra užsigrūdinęs. 
Persirengimo zona baseine taip pat pritaikyta mamos su mažyliais, galima rasti vystymo lentą, o administracijoje mielai parūpina reikalingu ir papildomu rankšluosčiu, jei tektų mažylį apsukti ir po baseino. 
Pati baseino zona erdvi ir tvarkinga. Žmonių neteko sutikti daug, tad vietos visiems pakanka. 






Viešbučio zona. Viešbutyje galima rasti vaikų žaidimo kambarį, biblioteką, šachmatų lentą. Koridoriuose yra poilsio zonų, kur galite ramiai atsigulti ant krėslo ir mėgautis poilsiu bei ramybe. 




Kambariai. Kambariai tvarkingi, erdvūs ir įrengti labai stilingai bei moderniai. Kambariuose rasite šaldytuvą, virdulį ir arbatos bei vandens. Taip pat spintoje yra seifas. Wi-fi veikia gerai. WC ir dušas labai šviesūs ir dideli, o muilas kvepia levandomis. Mūsų kambarys milžiniškas. Pastatė puikų maniežą Gustui, su minkšta ir švelnia patalyne, o erdvės kambaryje liko dar labai daug. Turėjom plokščiaekranį televizorių, staliuką ir fotelį. Tad vietos visiems užteko ne tik pasiilsėti, bet ir užsiimti kūrybiniais darbais ( tėtis montavo video apie pirmąją sūnaus kelionę, mama kaupė idėjas naujam blogo įrašui).



Dizainas. šis viešbutis apgalvojo visas smulkmenas ir detales įrenginėjant vidų. Pagrindinis akcentas moderni ir stilizuota U raidė. Ji puošia visus kambarius bei foje. Viešbutyje daugybė šviesių bei modernistinių paveikslų. Visos viešbutyje vyraujančios spalvos dera tarpusavyje ir sukuria harmoningą bei atpalaiduojančią aplinką.




Vieta. čia, galbūt, yra esminis minusas norintiems išeiti pasivaikščioti. Viešbutis įsikūręs atokiau nuo centro, tad norint jį pasiekti, mes keliavome su automobiliu, tačiau galima išsinuomoti dviračius ir keliauti sportiškai. Nors vieta ir ne pats centras, tačiau aplink pušynėliai, rami ir atoki vieta nuo žmonių šurmulio.

Taigi, šis viešbutis puikia tinka tiek jauniems, tiek vyresniems ar šeimoms. Rasite viską, kas reikalinga keliaujant ir apsistojant su mažu vaiku. Aš labai bijojau šios ilgos kelionės, buvo minčių keliauti į Venstpilį, kadangi iš Klaipėdos žymiai arčiau, bet vyras pasakęs" važiuojam ten, kur žinom, kas mūsų laukia" visiškai nesuklydo. UPA vėl suteikė mums nerealų poilsį, tad jau tapo mūsų favoritu  keliaujant į Druskininkus.  Taigi ilga kelionė ir viešnagė viešbutyje praėjo labai sklandžiai, net nesitikėjau. Mamos, rekomenduoju! :)


You Might Also Like

1 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka