Desertai Marmaluzi

birželio 27, 2017

Turbūt, visoms tenka susidurti su netikėtom ar planuotoms atostogomis. Kuomet nėra galimybės vežtis puodus ar kitus maisto gamybos indus, tad vaiko užkandukai tampa pirktinės tyrelės. Nors žinoma uogą vežtis galima visur, tačiau mano mažylis grūdines košes mėgsta su pagardais. Tad mums puikiai gelbėjo Marmaluzi lietuviškos, ekologiškos tyrelės vaikams. Labiausiai man krito į akis dėl to, kad gamintos Lietuvoje. Kažkaip atrodo savas produktas- geriau. O ir Gustui patiko- natūralios sultys ypač, kaip matosi ir nuotraukoje, skubėjom paskanauti :) Nors šiaip jis nemėgsta vandens, tačiau šios sultys tiko puikiai. 
Šiose tyrelėse nėra pridėtinio cukraus, kas labai svarbu vaikų mityboje. O skonis tikrai patiks ne tik mažyliams, bet ir mamoms :) Yra įvairiausių skonių, mes išbandėme obuolių, slyvų ir bananų tyrelės. Labiausiai patiko bananų. Galbūt, todėl jog ir šiaip labai mėgsta sutrintą bananą arba skanauti per silikonį čiulptuką. 
Tyrelių indeliai praktiški, maži. Atidarius patogu vėl uždaryti ir transportuoti. Tiesa, atidarius galima laikyti šaldytuve ne ilgiau kaip 24 valandas. Tad mažyliai valgys šviežias. Paragaukite ir išsirinkite savo skaniausią :)


You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka