Atostogos Druskinikuose- SPA Vilnius, ar verta keliauti su vaikais?

kovo 29, 2018




Turbūt, sutiksite jog tėvai kartais irgi užsidirba pelnytas atostogas ir nori jas praleisti tikrai ypatingai ir pajausti bent mažytę atgaivą kūnui ir sielai. O ar tai įmanoma keliaujant su mažaisiais? Iškarto pasakau jog TAIP. Mūsų atostogos nebūtų atostogos be Gusto. Pavargčiau nuolat rūpintis ir klausinėti ar jam viskas gerai, ar nepasiilgo mamoms, tad veikiausiai tai būtų nuovargis, nei atsipalaidavimas. O kuomet mažasis princas drauge, mes galime visi ramiai atsipalaiduoti ir mėgautis poilsiu, tereikia išsirinkti tinkamą vietą.

Pavasaris jau kvepia, tad mes pasirinkome Druskininkus. Šį kartą vykome į SPA Vilnius. Ir noriu būtinai su Jumis pasidalinti rekomendacijomis ir įspūdžiais, jeigu ir Jūs savo šeimyniškas atostogas patikėsite būtent šiam viešbučiui. Apie viską nuo pradžių. 

Maistas. Skanus ir vaikams tinkantis maistas, dabar didžiausias kriterijus man, renkantis viešbutį. Na ir šiame punkte tikrai nesuklydome. Gustas jau pradeda valgyti "žmogišką" maistą, nuo bendro stalo. Tas ypatingai palengvina mano kasdienybę, kuomet nereikia visą dieną stovėti prie puodų ir kiekvienam šeimos nariui gaminti atskirą patiekalą, o mažajam netgi kelis kartus per dieną- nes šildyta košė neatitinka jo aukštų reikalavimų maistui. Tačiau viešbučio pateikiamuose švediško stalo pusryčiuose, pietuose ar vakarienėje, rasdavome, ką mažasis princas kramsnodavo su didžiausiu pasimėgavimu. Mano didžiausia baimė ir buvo tai jog nerasiu maisto tinkamo pusantrų metų džentelmenui. Tačiau visi šie nuogąstavimai nereikalingi. Ir išrankiausių skonių receptorių savininkai, manau, ras tai, kas patenkints jų įgeidžius. 
Pusryčiams kelių košių pasirinkimas su uogienėmis, grikiai arba varškėtukai einamiausi Gusto patiekalai. Na o tėveliai mėgavosi kiaušiniais, šonine ir skrebučiais, man tai nepabostantis maistas, ypač kai metus mūsų racione apskritai nebuvo kiaušinių, kadangi mūsų viršininkas turėjo alergiją.
Pietums- įvairi garinta mėsa, žuvis ir daržovės. Sveika, skanu ir maistinga. Kiekvienos mamoms svajonė mažyliui.
Vakarienei- blyneliai. Mmm jaučiu jog bosas dėkingas už šią kelionę mums ir dovanoja neblėstančią šypseną vos pamatęs pilną maisto lėkštę, kuri skirta JAM. Kaip dideliam žmogui. O dar desertui- keptas obuolys, tobula tiesa?
Na o didžiausias poilsis man- kuomet nereikia išvis gaminti ir plauti indų. Kas gali būti geriau? 

SPA centras. Visi darbuotojai begalo malonūs ir paslaugūs. Masažai taip privertė atsipalaiduoti ir pamiršti kasdienę rutiną. O puodelis karštos arbatos nuostabiame poilsio kambaryje- viską išpildo iki smulkmenų. Kuomet gerdavau arbatą, vis klausdavau vyro, kaip mažasis? O jis man sakydavo " viskas mums ok, mėgaukis". Ir žinokit taip mėgavausi ramybe, plaukiojančiomis žuvelėmis, ir džiaugiausi jog turiu galimybę pasilepinti ir žinau jog mano vyrai susitvarkys. 
Vonios- labiausiai patiko ožkų pieno su miško uogomis. Nors atrodo "masės" į vonią pilama nedaug, tačiau kvapas... Būtina išbandyti. Tikrai, nuoširdžiai rekomenduoju visiems, bet manau subalansuota ypatingai mamoms :) Tas kvapas mane taip privertė pasinerti į svajones ir išvalyti galvą. 
Didžiausias pliusas SPA centrui, jog tai visiškai atskira zona nuo viešbučio. Gali išėjas su chalatu į procedūras ten ir praleisti visą dieną, bare išgerti gaivinančio kokteilio arba šviežių sulčių. Na tokia tikra ramybės oazė. 
Baseinas- jei keliaujate su vaikais iki 14 metų, iškart perspėju Jūsų valandos baseine lyg 20:00h. Tuomet prasideda ramybės laikas ir vaikai neįleidžiami. Kadangi mūsų Gustas naras, galvojome prieš miegą pasipliuškensime, bet pirmą dieną dar buvome išskridę po ilgos kelionės ir šios pastabos lifte nepastebėjome. Tačiau išbandėme sekančią dieną- vanduo baseine pakankamai šiltas ir mažiesiems, jakuzi ne Gusto zona- jam turbūt per karšta, tad neliko sužavėtas, bet patiko garinė pirtis, sakau visas į mamą :) Kas dar patiko jog išlipus iš vandens, patalpoje nėra labai šalta. O chloro kiekis vandenyje tinkamas vaikams. Tad ir čia galėjome pajusti atostogų ritmą ir niekur neskubėdami mėgautis vandens voniomis. 






Viešbučio zona. Šiame viešbutyje gausybė pramogų, galėsite pažaisti boulingą, biliardą ar stalo tenisą. Išbandėme boulingą ir stalo tenisą- tikrai smagi pramoga. Realiai net nereikia išeiti iš viešbučio tam, kad rastumėte veiklos. Tiesa yra ir vaikų kambarys, jame gausybė įvairiausios veiklos ir žaislų, tačiau ši paslauga jau papildomai apmokestinta. Kainos nurodytos internetinėje viešbučio svetainėje. Beja šalia viešbučio kiemelyje yra ir lauko žaidimo aikštelė- čia galėsite su vaikais pramogauti nemokamai. Tikrai smagu :) 
Erdvės pasivaikščioti su mažuoju tyrinėtoju taip pat ganėtinai daug. Kelis kartus apėjas pramogų zoną, mažasis poilsiautojas nusivarė nuo kojų. Tad ir miegas saldesnis. 



Kambariai. Kambariai gana maži. Mes turėjome pasirinkę mini liuksą su balkonu, tad tilpome drąsiai. Čia mūsų laukė karališka lova, tikrai nesu dar viešbutyje miegojusi erdvesnėse, tilpome visi trys, todėl pastatomą vaikišką lovytę naudojome labai minimaliai. Galėjome dūkti visi tarp baltų ir minkštų patalų. Tiesa, man pagalvės labai patiko, vyrui buvo ne itin patogios- bet čia labai individualus reikalas. Kambaryje turėjome mini barą, jame buvo daug užkandžių, nustebau radusi netgi šaltyje džiovintas uogas, vaikams tai tikrai super užkandis ( tiesa, mini baro paslauga- mokama). Turėjome virdulį, įrankius bei puodelius, gavome lėkštę vaisių. 
Kambaryje netgi du televizoriai, erdvus tualetas su dušu ir nemažai prausimosi priemonių, kurių kvapas man labai patiko. 
O labiausiai nustebino ir tai jog net mažyliui buvo parinktas chalatas. Mūsų mini nykštukas :)




Vieta. Esminis pliusas. Išeini iš kambario, įdedi mažą viršininką į jo ratus ir keliauji- nes mes miesto centre. Galime nueiti bet kur. Į parką pavaikštinėti, į restoraną Siciliją pavakarieniauti, kuri vos už kelių žingsnių. Na žodžiu palikome mašiną viešbučio zonoje ir nenaudojome visos viešnagės metu. O buvome keturias dienas. 

Ir apibendrintai, ar verta rinktis SPA Vilnius keliaujant su vaikais- tikrai TAIP. Grįžome pailsėję, skaniai prisivalgę. Žodžiu, mumis visais buvo pasirūpinta taip, kaip svajoja mama, išvykusi atsipūsti nuo rutinos :) 

You Might Also Like

3 komentarai (-ų)

  1. Ech, skamba super :) Mes planuojam per mano gimtadienį šiokį tokį pabėgimą ir jau pradėjau žiūrinėtis va čia: https://www.laisvalaikiodovanos.lt/dovanos-pagal-kategorija/savaitgalio-poilsis Nes norisi ne tik nakvynės, bet ir kokių procedūrų ar masažiukų :)) Be šio įrašo, dar ir daugiau esu labai gerų atsiliepimų girdėjusi apie SPA Vilnius (viena draugė jau 2 kartus buvo), tačiau ir apie Europa Royale Druskininkai prisiklausiau nemažai, tai dabar tarp šių dviejų sprendžiasi.. Bet faktas, kad be savo mažosios taip pat negaliu atsipalaiduot. Jei jau esam šeima - tai visuomet su šeima! :) Vienas klausimėlis - ar nebuvo per daug žmonių Druskininkuos? Kažkaip bijau, kad pirmaisiais saulės spinduliais ir pirmąja šiluma labai daug kas norės džiaugtis...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na ne žmonių buvo labai normaliai ir pačiam viešbutyje jų nebuvo per daug. Tad baseine ir piryse tikrai rasdavom vietos ir nepersigrūdę :)
    Kas liečia procedūras- mes jas turėjom ir labai mum puikiai suderino jog kai man tėtis laisvas būna su vaiku ir spa zonoje laukia mamos, kad poto visi išgertume ko skanaus ir tada išleistume tėtį atsipalaiduoti. Na žodžiu viską susiderinom labai puikiai ir abu pailsėjom ir atgavom jėgas.
    Dar mum labai patiko Druskininkuose UPA. Atsiliepimus galite paskaityti čia: http://dienorastismamoms.blogspot.lt/2017/06/seimyniskas-poilsis-druskininkuose-upa.html

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip smagu, kad randat laiko ir būdų pabėgti visiems su šeima iš kasdienybės. Jūsų įkvėpta ir rekomendacijas paskaičiusi aš taip pat užsisakiau savaigalį Europa Royale Druskininkai. Mažylei keli mėnesiai ir tai bus pirmas kartas, kada išvyksime kartu su Ja. Aišku, kaip naujai iškepta mama kiek stresuoju ir nežinau, ko mums prireiks. Kaip manot, ar verta krautis pilna daiktų kūdikiui, kaip gultukus ir pan? Laukiu savo siuntinio, turi atkeliauti gultukas iš čia: https://www.babycity.lt/lt/parduotuve/vaiko-kambarys/lovytes-ir-priedai/c7377. Bet ar verta viską teptis trijų dienų viešnagei? O gal verta pasistengti dėl patogaus laiko? O gal turit kokį daiktų sąrašą, kuris reikalingas iškeliaujant su kūdikiu? Prašau, patarkit!

    AtsakytiPanaikinti

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka