Mano skaitomiausi!

liepos 10, 2017

Dažnai pagalvoju, kodėl motinystės atostogos- vadinasi atostogos? Nesakau, kad būti mama darbas, tačiau žodis atostogos, mano galvoje piešia šiek tiek kitokį laiko praleidimą. Kuomet esi mama, savo laisvą laiką turi derinti prie savo naujojo pono kūdikio, kuris man leidžia atsikvėpti tada, kai miega, o jeigu nemiega tada visas pasaulio laikas mūsų ir kaip kasdien bandom užkariauti pasaulį bučiniais, meile ir žaidimais. Bet visgi būna akimirkų, kurias tik pati renkuosi, kaip praleisiu: rašysiu, skaitysiu ar tiesiog miegosiu, bet pastaruoju metu nugali skaitymas. Todėl šiandien noriu Jums pristatyti savo skaitomiausių blog'ų temas ir nuorodas. Gal atrasite ir Jūs savo mėgstamiausią?

Apie motinystę:
  • Babyblog.lt. Tai vienas mano skaitomiausių tinklaraščių apie produktus mamytėms ir jų mažyliams. Iš tiesų, gaila jog šį blogą atradau tik po Gusto gimimo. Pasiskaičius įvairių patarimų apie visą kūdikio kraitelį daug daiktų dabar nepirkčiau arba pirkčiau pagal šios mamytės rekomendacijas. Visgi kai pirmas vaikas taip visko norisi, bet poto supranti, kad pirkiniai nebuvo naudingi ar reikalingi. Tad geriau visuomet mežiau, bet geriau :) Ir šiaip, šios mamytės tinklaraštis mano įkvėpimas. Babyblog'as ir mano Gustas buvo mano variklis rašyti. Nors tai senas, nepamirštas ir labiausiai džuginantis pomėgis, tačiau maniau, kad motinystė užgoš tai, tačiau dabar matau, kad viskas suderinama jei tik yra pakankamai noro. Taigi jei planuojate vaikus, auginate vaikus ar tiesiog dominėtis vaikas- rekomenduoju peržvelgti. Rasite naudingų patarimų ir rekomendacijų įvairiais mamos būdingais klausimais. 
  • Mamalogas. Vienareikšmiškai puikios nuotaikos užtaisas ir tikrasis motinystės veidas. Tikrai paskaičius kiekvieną įrašą atrodo, kad mama kalba mūsų visų žodžiais ir išgyvenimais. Net nėra ką pridurti. Naudinga, šmaikštu ir žiauriai gerai :) 
Apie kosmetiką ir grožio procedūras:
  • Nebūtume moterys, jei visgi nedomintų ir kosmetika ir kitos grožio prekės. Paskaitymui apie naujasius produktus ir išandytas veiksmingas grožio procedūras skaitau net keliuose tinklaraščiuose, ne todėl kad vienas kažkuris būtų nepakankamai informatyvus, bet todėl, kad temos skiriasi, skiriasi ir produktai. Tad kai lieka laiko sau pirmenybę skiriu akvedukas. Šis blogas man labai mielas, draugiškas ir įdomus. Visi įrašai nuoširdūs ir labai kūrybiški. Tad skaitydama ne tik sužinau apie geriausią lūpų blizgį ar šmaikščiai pasijuokiu iš kai kurių frazių, bet ir pasikraunu pozityvumo. 
  • Kitas ne ką mažiau sudominantis ir pritraukiantis tinklaraštis venividi.lt Jei paklaustumėte, kas čia labiausiai žavi, net neturėčiau atsakymo. Tikrai nežinau. Aptikau visai netikėtai, kuomet parodė draugė ir tiesiog "prilipo". Iš šio tinklaraščio taip pat susidarau sąrašą priemonių, kurias norėčiau išbandyti, o kurios ne visai sudomina ar perskaičius apžvalga suprantu, kad man šis produktas netiks. Tad manau labai naudinga pirmiausia prieš perkant bet kokią kosmetiką, paskaitinėti grožio forumuose merginų įspūdžius. Man padeda :)
  • Juoda plunksna. Čia taip pat gausu naudingų patarimų apie grožį ir įvairius produktus, bet nuotraukos tai išvis wow! O man kažkaip, kas gražiai pateikta atrodo ir reikalinga, ir naudinga. Žodžiu, akims paganyt.
Apie namus ir jų jaukumą:
  • Ar Jums nebūna, kad norite namie kažką pakeisti? Na kad ir perstumdyti baldus, pasodinti naujas gėles ir atšviežinti namus. Man karts nuo karto ši krizė pasitaiko, tad gerai jog yra Ten kur namai. Šiame tinklaraštyje visada ieškau kažkokių naujų idėjų, kaip galėčiau atnaujint, pagyvint ir atkurti namų jaukumą. Ir žinot ką? Pavyksta :) 
Taigi šiam kartui tiek, girdžiu jau Gustas budinas, tad mano laisvas laikas baigiasi iki kito pietų miegelio. Kai atrasiu vėl kažką naujo, naudingo ir įdomaus. Būtinai pasidalinsiu su Jumis. Gero skaitymo :)


You Might Also Like

3 komentarai (-ų)

  1. Wow, kaip smagu savo tinklaraštį čia pamatyti! Labai smagu, kad skaitai ir patinka nuotraukos :)*

    AtsakytiPanaikinti
  2. O, ačiū! Kaip smagu girdėti, kad mano blogas kažkam patinka ir dar net naudingas! Ačiū ir linkėjimai!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū už linkėjimus :) Manau pirmadienis daug smagenis pradedant su įdomiais tinklaraščiais.

    AtsakytiPanaikinti

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka