Hipp vaisinės tyrelės

birželio 10, 2017

Neseniai išbandėme pagardą ragaujamoms košėms. Nors esu už natūralius produktus ir grynus vaisius mažylio racione, bet šių tyrelių aprašymas patiko ir sudomino išbandyti. Taigi išbandėme tris Hipp tyreles: obuolių ir persikų tyrelė su miško uogomis, obuolių, bananų ir braškių tyrelė bei obuolių, kriaušių ir bananų. Šiuos pagardukus galima naudoti į grūdines košes arba duoti vaikams, kaip užkandį. Tyrelės galimos vaikams nuo keturių mėnesių, kaip rašoma ant pakuotės, tačiau manau nereiktų skubėti ir tokiam mažyliui dar reiktų šiek tiek lukterti. Ant pakuotės rašoma jog tyrelės iš 100% natūralių vaisių, be pridėtinio cukraus ir iš ekologiškų žemės ūkių. Pakuotė nėra didelė, tad atidarius galima sunaudoti per dieną, tad liks šviežia. Taip pat patogu keliaujant, kadangi pakelis su atsukamu dangteliu, nesuvalgius visos tyrelės, galima vėl užsukti ir palikti kitam maitinimui.
Visuomet paragauju savo gamintą košę, prieš duodant savo bosui ir man jos visada tokios beskonės, nors jis valgo pasigardžiuojant. Tačiau pagardinus košę, šiomis uogomis skaniai valgėmė abu :)
Mamos pienas geriausias maistas mūsų kūdikiams, tačiau pradėjus primaitinimą, manau, kad šios tyrelės, košės pagardams tinkamesnės, negu atvežtinės uogos. Tačiau artėja vasara, geriausių naminių uogų sezonas. Tad jei turite sodus, kuriuose auga vasariškos gėrybės, pasinaudokite proga ir leiskite vaikams skanauti natūraliais ir naudingais skanėstais. 


You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka