Daugelio mamų pamėgtas pagalbininkas- BB gultukas

balandžio 22, 2017

Mūsų pažintis su šiuo gultuku įvyko dar prieš sužinant apie Gustuko atkeliavimą. Kuomet važiavome su vyru pasiilsėti į Druskininkus, plaukiodami baseine, matėme kitą šeimą, kuri jau turėjo kūdikį, tačiau jis ramiai sėdėjo Baby Bjorn gultuke, kol tėveliai mėgavosi baseinu. Tuomet mano vyras pasakė- tai bus mūsų pirmasis pirkinys, atkeliaujančiam mažyliui!
Taip ir nutiko, kuomet jau pradėjome planuoti ir pirkti visus daiktus, mažylio kraiteliui, pirmąjį daiktą, kurį išsirinkome nedvejodami ir buvo BB gultukas. Žinoma, kaina nėra maža, tačiau šis pirkinys tarnauja ilgai, diena iš dienos ir atidirba kiekvieną išleistą centą, o kokybė leidžia pirkti ir panaudotą, kadangi greit nenusidėvi ir atitarnavęs vienam vaikui, puikiai tiks dar ir antram. Tačiau kadangi mūsų planuose tai ne paskutinis mažylis- pirkome naują.
Šis gultukas ir Gustui patiko nuo pat pažinties akimirkos. Bet pirmuosius mėnesius buvo neįdomu, kol mes jo nesūpuodavome, kadangi pačiam jėgų dar pritrūkdavo, tačiau dabar jis jau gudrus. Žino, kad keletas kojų spyrių ir jis jau juda savo krėsle. Žinoma, tai ir didžiulis pagalbininkas man. Kuomet mama nori pasimėgauti dušu, o bijo palikti jį vieną net ir miegantį, keliaujame kartu į vonią, o ten kantriai sėdi ir sūpuojasi soste, kol mama keliauja į dušą.
Nepakeičiamas prietaisas ir kuomet norisi atlikti keletą buities darbų. Kol pagaminu valgyt ar sutvarkau namus, Gustas sūpuojasi savo sūpuoklėse ir įdėmiai stebi, ką veikia mama. Kartais tie namų tvarkymai tokie nuobodūs, tad bičiulis užsnūsta. Nors specialistai pataria, mažylių nelaikyti šiuose sūpuoklėse daugiau nei dvi valandas per dieną, mums tiek ir užtenka. Kai tampi mama, išmoksti namus išsikuopti per ne pilna valandą, pietus pagaminti per pusvalandį, o dušu pasimėgauti penkias minutes J Tačiau Gustas mielai praleistų ir daugiau laiko šiame soste, tačiau kai mama atlieka svarbiausius darbus, toliau keliaujame į savo žaidimų kampelį šnekučiuotis, sportuoti ir užkariauti dar vieną dieną.  


You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka