Kaip apsaugoti mažylius, nuo alergijos gyvūnams?

balandžio 26, 2017

Šeimos, kurios augina gyvūnus, dažnai susiduria su baime, o jeigu atkeliaujantis mažylis, bus alergiškas gyvūnams? Šito iš anksto negalime numatyti, tačiau galime užkirsti kelią, pastebėję pirmuosius alergijos požymius. Kuomet keliavau pas alergologę, dėl Gusto bėrimo- labiausiai ir bijojau, o kas jeigu alergija Grantui? Tačiau gydytoja mane nuramino, nėra reikalo atsisakyti augintinio, kuris jau taip pat mūsų šeimos narys ketverius metus. 
Ši alergija, pasak gydytojos, gali būti išaugama ir su laiku, nebereikės įdėti tiek pastangų, kad mažylis galėtų gyventi viename bute su mūsų augintiniu. Žinoma, labai nustebau, kad penkis mėnesius, jokie alergijos požymiai nepasireiškė, tačiau vieną dieną, Gustui pradėjo labai niežėti žandukus ir juos išbėrė, maniau kalta mityba, tačiau niekada ir su tuo neturėjome bėdų, taigi pirmu taikymu apsilankėme pas specialistę. Atlikus visus reikalingus tyrimus, diagnozė- šuo. Žinoma, per šventes keliavome per svečius, kur buvo ir kitų šunų, kas galėjo viską dar labiau suintensyvinti. Ir galiausiai po baimės mano akyse- gydytojos raminimai. Dabar yra begalę priemonių, kurios skirtos valyti tiek namus, tiek patį šunį, kad žmogus būtų apsaugotas nuo alergijų.
Tad mūsų namų vaistinėlę papildė keli Nillergen produktai: 
  • Nillergen Dog- preparatas, skirtas valyti šuns kailį, kartą per savaitę, kad sumažintų alergijos tikimybę žmogui. Jis itin švelnus, tad tinka ir jauniems šuniukams. Panaudojus šį produktą, jau po 21 dienos sumažės oro užterštumas. 
  • Nillergen Air- šis purškiklis neutralizuoja dulkių erkutes, naminių gyvūnėlių ir dulkių daleles, kurios sukelia alergines reakcijas. Šį purškiklį reikėtų naudoti du kartus per savaitę pirmas 2 savaites, o vėliau pakanka ir vieno karto savaitėje. Taip pat reikėtų nepamiršti ir vėdinti patalpų, kas 2-3 valandas.
Visus šiuos produktus įsigijome klinikoje, kurioje ir lankėmės alergologo konsultacijai- " Mama, aš sergu". Taip pat rekomenduoju ir gydytoją, dirbančią šioje klinikoje Indrė Būtienė- gavome atsakymus į visus iškilusius klausimus, rūpestingai ir maloniai apžiūrėjo Gustą bei davė naudingų patarimų.


Šie produktai, mums padeda kovoti, su alergenais, kuriuos kaupia šuns kailis ir dulkės namuose. Nežinau, ar čia sutapimas, tačiau mane nuo 3 nėštumo mėnesio kamuodavo didžiulė sloga- nėštuminė. Ir ji dar labiau suintensyvėjo po gimdymo, kraujo tyrimas rodė- alergija. Tačiau gydytoja siūlė pakentėti ir nedaryti tolimesnių tyrimų, kol maitinu vaiką. O dabar, kai pradėjome naudoti Nillergen, mano situacija pagerėjo. Nesakau, kad išnyko sloga visiškai, bet bent jau naktį nebetenka keltis po kelis kartus, dėl užsikimšusios ir niežtinčios nosies.


You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka