Užsiėmimai baseine- pažanga per dešimt mėnesių

gruodžio 03, 2017

Tikriausiai, kas skaitote, mūsų su Gustu tinklaraštį, pamenate jog lankome Šeimos gerovės centre, esantį baseiną nuo 6 savaičių. Na tiksliau, pradėjome nuo užsiėmimų vonelėje. Ten Gustui atlikdavo mankštą, o vėliau nardindavo vonelėje. Patys pirmieji kartai, buvo labiausiai baisūs man. Stebėdavaus, kaip jis žino, kada įkvėpti? Tačiau trenerės, visuomet ramindavo ir paaiškindavo, jog vandenyje jis jaučiasi netgi saugiau, juk pilvelyje nardė netgi devynis mėnesius. Tad kiekvieną kartą, žiūrėdavau į savo mažąjį princą vis drąsiau ir su pasididžiavimu. Vis dar negaliu patikėti jog būdamas metų laiko, jis moka nardyti ir pats plaukti, nors dar tik su pagalbinėmis priemonėmis, bet jau pats plazdena rankytėmis ir kojytėmis. 
Kuomet sulaukė keturių mėnesių, persikėlėme į baseiną. Ten, dabar ir vyksta užsiėmimai, dabar jau kartu su manimi. Aš pati jį nardinu ir atlieku visus pratimus, kuriuos rodo trenerė. Nors pirmieji kartai, Gusto nesužavėjo, tačiau dabar- jei noriu Gustui pakelti nuotaiką, žinau jog baseinas tikrai padės. Kiekvieną kartą dabar treniruotėje, mano mažylis juokiasi, šnekina visus ir su entuziazmu atlieka pratimus, o į baseiną šoka su plačiausia šypsena. 
Aš labai juo didžiuojuosi. Manau jog mažyliams mokėti plaukti labai svarbu. Jie dažnai neturi baimės jausmo, tad kuomet vasara, norisi ilsėtis prie ežerų, daug saugiau, jei vaikas eis į vandenį žinodamas, kaip jame elgtis. O taip pat ir stiprėja mažylio kūnas bei grūdinasi visas organizmas. Nežinau, ar čia sutapimas, bet per visus metus, dar nebuvome sirgę rimtomis ligomis. 
Noriu su Jumis pasidžiaugti Gusto pasiekimas ir tuo, ką jis išmoko lankydamas šiuos užsiėmimus. Tiesa, geros naujienos ir vilnietėms. Ar žinojote- Šeimos gerovės centras jau ir sostinėje :)



You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka