Kramtukai iš LULLALOVE

gruodžio 01, 2017

Kadangi, turbūt, jau visi žinote jog ką tik atšventėme Gusto pirmąjį gimtadienį. Šia proga, mažasis džentelmenas gavo nemažai dovanų. O apie labiausiai patikusias, noriu pasidalinti ir su Jumis. Šį kartą noriu pristatyti, prisipažinsiu- man dar negirdėtą, prekinį ženklą LULLALOVE. Seilinukas ir medinis kramtukas. Man labiausiai patiko šių produktų sudėtis. 
Seilinukas pagamintas iš 100% bambuko pluošto, o kramtukas prisegtas prie jo- 100% natūralus kaučiukas. Taip pat šį rinkinį galima naudoti ir seilingam dantukų dygimui, nuėmus kramtuką. Kadangi jis labai paprastai atsisega. Arba prisegti mažyliui, kartu su silikoniniu galiuku. Jis pasikasys dantenas, o seilės nesušlapins rūbelių. Taip liks patenkinta ir mama, ir mažylis. 
O medinis kramtukas, turi kartu ir prisegimą, tad galėsite būti tikros jog mažylis išėjęs į lauką, jo nepames. Taip pat pagamintas iš natūralių ir vaikui draugiškų medžiagų. Mažas ir stilingas- patogu pasiimti į rankytes ir tuo pačiu aprangos detalė, kuri papuoš Jūsų mažylį.
Kiek mačiau Lietuvoje, šio prekinio ženklo produktų, galite rasti BabyCity parduotuvėse. 



You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka