Treniruotės mamoms su mažyliais

rugsėjo 19, 2017

Mamos, klaipėdietės, aš Jums turiu vėl gerų žinių. Turbūt, dažnai pagalvojat jog norėtumėte pasportuoti, gerai praleisti laiką ir prasiblaškyti išeidamos iš namų, tačiau tai nėra kam palikti mažylio, tai norisi praleisti vakarą su šeima- aš galvodavau lygiai taip pat, bet tada išbandžiau Intervalines treniruotes. Čia mamoms sportuoja kartu su savo mažyliais ryte, prasiblaškom, prasimankštinam, o tada jau visa diena laisva su gera nuotaika priešaky. Pasakysiu tiesiai šviesiai, nesitikėjau daug iš tokios treniruotės, atrodo, ką gi čia galima nuveikti su vežimais? Bet žinokit, po pusės treniruotės, jau vos gaudžiau kvapą. Pratimai nemonotoniški, pritaikyti mamoms su vežimais, o ir naudos tikiu, kad atneša daug, nes jauti kiekvieną dirbantį raumenėlį, o treniruotės gale, vos grįžau iki automobilio. Išbandžiau pati ir tikrai rekomenduoju. Aš ketinu prajundti savo raumenukus, o Jūs ?:) O juk dar tokia puiki proga, sportuoti kartu su mažyliu ir nesigraužti, kaip jis laikosi pas kažką paliktas, kol mama pluša sporto salėje. Kai orai nebeleis mėgautis treniruotėmis lauke, sportuoti kelsimės į Tauralaukio areną
Beto mamoms labai draugiškos, atmosfera puiki, grynas oras ir sportas- viskas subalansuota :) Dovilė- tikrai išmananti savo darbą ir kvalifikuota stroller fitness trenerė. Tad tikrai žino, kaip prajudinti kiekvienos iš mūsų kūną, šiek tiek užsistovėjusį nėštumo metu. O ir dėmesio kiekviena gausit, nes mamų nėra galybė- tad nepavyks patinginiauti ar paplepėt. Tačiau po treniruotės, mamoms noriai ir draugiškai dalinasi įspūdžiais ar įvykiais iš kasdienio mamiško gyvenimo. Sportuojančios jau kurį laiką mamoms, negailėjo gražių žodžių Dovilei, o treniruotėmis visos labai patenkintos- rezultatai akivaizdūs :)
Vilnietės, gera žinia ir Jums. Tokio pobūdžio treniruotės organizuojamos ir pas Jus, tad galite pasižvalgyti Mano mama sportuoja puslapyje, kur rasite daugiau informacijos. Beto treniruotes Vilniuje veda būtent stroller fitness pradininkė Lietuvoje Radvilė.

Na, o dabar daugiau techninės informacijos, apie pačias treniruotės ir puikiąją trenerę Dovilę.
Mano mama sportuoja- pirmieji pradėjo vesti treniruotes Lietuvoje su vežimėliais. O kadangi, mamoms po gimdymo, turi turėt progą sustiprinti bei padailinti kūną- tai puiki proga sportuoti kartu su savo mažyliu. Dažnai mamos neturi galimybės palikti mažylio, o dažnai ir nenori, dėl kylančių klausimų, kaip jam sekasi, o sportuoti kartu yra naudinga abiems, geresnė nuotaika, dailesnės mamoms linijos ir puikus pavyzdys augančiam kūdikiui nuo mažų dienų: " Aš sportuoju, nes mano mama sportuoja".
Dovilė sako jog sportuoja nuo tada, kiek tik save atsimena. Daugiau nei 15 metų profesionaliai užsiiminėja kovinėmis sporto šakomis, kurios ne tik užgrūdina charakterį, bet ir parodo aktyvaus gyvenimo būdo privalumus. Dovilė licenzijuota trenerė, nuolat besitobulinanti ir gilinanti žinias  specializuotuose seminaruose. O savo žiniomis ir įgūdžiais dalinasi su Klaipėdos mamomis. 


You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka