Poilsis tėvams Palangoje

rugsėjo 14, 2017

Iki šiol, vis pasakodavau, apie mūsų šeimyniškas atostogas. Tačiau, šį kartą, noriu papasakoti apie poilsį tėvams. Kadangi turėjome progą- treti metai santuokoje, nusprendėme pasilepinti pasimatymu ir iškeliauti kelioms valandoms dviese. Pasirinkome pramogą- baseinas. Kadangi po gimdymo, vis dar dažnai skauda nugarą, o vyras įtemptai dirba, nusprendėme jog toks pasimatymas puikus restartas abiem. Plaukimas man nuima nugaros įtampą, o pirtys- atpalaiduoja abiejų smegenis :) 
Dar iki gimstant Gustui, dažnai keliaudavome į Palangą. Ten rinkomės Alangos viešbučio baseiną ir pirtis. Niekuomet savo pasirinkimu neteko nusivilti. Šiame viešbutyje pirčių ir baseino zona privati. Ir būname joje tik mes. Visuomet persirengimo kabinos tvarkingos, pirčių ir baseino zonoje erdvu. Šiame mini SPA yra netgi dvi pirtys. O baseinas didelis, tad vietos plaukti tikrai pakaks. Taip pat  į baseiną yra įmontuotos ir srovės, tad galėsite šiek tiek ir pasimasažuoti:)
Tiesa, visuomet iki šiol baseinas buvo šiltesnis, tačiau pasikaitinus gerai pirtyje atsigaivinti buvo labai gera. Tad tos kelios valandos prabėgo, kaip akimirka. Geroje kompanijoje, smagiai leisdami laiką, pamiršome visus rūpesčius ir nuovargį. 
Jei ir Jūs norite pasiilsėti nuo kasdienių darbų, atsipalaiduoti tik savoje kompanijoje- rekomenduoju šį viešbutį. Visiems kartais reikalingas restartas, todėl išnaudokite progą praleisti laiką kuo smagiau. 





You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka