Ruošiames pirmajai šventei- krikšto rūbeliai

liepos 14, 2017

Organizuojant pirmą kūdikio šventę - krikštynas, vienas iš svarbiausių akcentų - mažylio apranga. Ilgai galvojau, kur ieškoti rūbelių. Ar siūtis, ar pirkti parduotuvėje, kadangi nežinojau, kokio tikslaus ūgio ir išmatavimų bus mano Gustas, bijojau iš anksto užsisakyti ir "prašauti" dėl netinkamų rūbų dydžio. Bet naršydama internete, pamačiau Pukupuku siuvamus rūbelius, neatsispyriau ir savo princą paversti tuo mažu džentelmenu, su žiauriai stilinga apranga :) 
Tačiau žvalgantis po šį auksarankių puslapį, iškilo kita problema- kaip išsirinkti? Visi rūbeliai tokie mieli ir gražūs, o dar kai pagalvoji, kaip atrodys su jais mažylis, tai sėdi ir seilėjies, žiūrint į visus modelius. Na ir kadangi negalėjau išsirinkti, kuris čia pats pačiausias, nusiunčiau nuotrauką iš interneto, kokio komplektuko norėčiau savo džentelmenui ir vuolia! Komplektėlis gavos gražesnis nei nuotraukoje ir išsilydžiau vos tik pamatavus Gustui. Mano vaikas super gražus :) 
Užsakinėjant rūbelius, aiškiai gavau nurodymus, ką ir kaip išmatuoti, tad dydis tinka kuo puikiausiai, kadangi šventė jau labai greit, tikrai neišaugsime. 
Pati medžiaga- labai maloni, kadangi linas. Manau tiek šaltą vasaros dieną ( šalta sakau, nes kolkas orai nelepina), tiek karštą vaikui bus patogu, malonu ir nereikės prakaituoti. O dar ir mes su tėveliu, prisiderinsim prie savo mažylio, kadangi pasiuvo aksesuarus ir mums! Varlytė bei galvajuostė. Būtinai pasidalinsiu nuotraukomis, kokie gražūs jau būsime visi trys šventės dieną.
Tiesa, domėjausi pas įvairius Lietuvos kūrėjus vaikiško komplekto kaina, tačiau man priimtiniausia buvo būtent Pukupuku. O patys drabužėliai pasiūti labai kokybiškai ir matos jog meilės čia nepagailėta. Žinokit, negaliu atsidžiaugti! Dažniausiai perkant rūbus internetu, kad ir pagal išmatavimus, dažnai teko nusivilti, tad ir šį kartą nieko ypatingo nesitikėjau, na galvojau- svarbiausia, kad vaikas atrodytų tvarkingai, bet dabar jis ne tik tvarkingas, bet ir mano mažasis rožių princas! Taip taip mūsų rūbelis vadinas- rožių princo kostiumas:)





You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka