MIXA- kūdikių priežiūros priemonės

liepos 18, 2017

Kiekviena mama, kurios kūdikio odelė dažnai išsausėja ar kurią vargina įvairūs bėrimai ar kitos problemos, supras mane, ką reiškia tinkančio kremo paieška. Nors negaliu sakyti, kad Gustui daug kas netinka, tačiau išbandę vieną kremą, ieškome kitą. Gal šį kartą, šis drėkins labiau. Ir šiose paieškose atradau MIXA kūdikių priežiūros priemones. 
Išbandymams pirkau: raminamąjį vonios ir dušo kremą vaikams bei drėkinamąjį kremą veidui ir kūnui. Na ir galiu pasakyti, kad šie produktai mūsų vonios lentynoje gaus vietą ir bus nuolat pildomi :)
Būtent veido ir kūno kremas patiko, nes nereikia atskirai tepti veido vienu kremu ir atskirai kūno- kitu. Taip ir patogiau ir paprasčiau, beto ir suma mažesnė gaunasi, nereikia visko pirkti atskirai. Šis kremas sudrėkina jautrią mano Gusto odą ir ji tampa švelnesnė bei išvengiame įvairių išsausėjimo dėmių. Kremas pasižymi raminančiuoju poveikiu, tad išvengiame ir nemalonių pojūčių ir nusikasimų.  Nors dabar ir vasara, tačiau kremas tinka ir žiemai, kai žandukai nuo dilgčiojančio mūsų žiemiško šalčio, parausta. Kremas be parabenų ir alkoholio, kas itin aktualu kuomet produktas naudojamas vaikui, beto kremas sukurtas su medicinos specialistų priežiūra. 
Na o dušo ir vonios raminantis kremas tikrai patiks kiekvienai mamai, kadangi maudant kūdikį su šiuo produktu, malšinami net penki odos jautrumo požymiai: sausumas, raudonis, šiurkštumas, niežėjimas ir tempimas. Tad jeigu mažylio oda jautri ar šiek tiek sudirgusi, po maudynių mažylis pasijaus geriau, jo odelė nurims ir mažylis galės ramiai keliauti į sapnų karalystę :)
Tad mūsų ramaus miego pradžia prasideda nuo vonios linksmybių, o kai jau odelė tampa švelni ir mažylio neerzina, keliaujam į mėgstamiausią pižamą ir į minkštų patalų lovytę.


You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka