Stebuklingos Anksti.lt kepurytės

gruodžio 09, 2017


Kalėdos – stebuklų metas! Taip norėtųsi stebuklus dovanoti, jais dalintis ir jų linkėti. O šventiniu laikotarpiu parduotuvės blizga nuo kičinių Kalėdų senių, kiškučių ir kitų personažų. Vieną tokį plastmasinį gauni ir padedi į lentyną dulkėti... Nes jis toks netikras ir apie „apie nieką“.
Bet Kalėdinė dovana tikrai gali būti stebuklinga, prasminga ir dar gerą darbą padaryti!
www.anksti.lt per šias Kalėdas kviečia įsigyti Stebuklingą kepurytę kūdikiams iki 12 mėnesių su smagiu užrašu „Pirmosios Kalėdos“ ar kepurytę su nuotaikingu piešinėliu jau paaugusiems mažyliams iki 4 metukų. Kodėl kepurytės stebuklingos? Jos švelnios, minkštos, ryškios, specialiai sukurtos ir pagamintos Lietuvoje. O svarbiausia, kad viena kepurytė iš tiesų nudžiugins... net 2 mažylius! Už kiekvieną parduotą kepurytę, viena bus pasiūta ir įteikta Vilniaus, Kauno ar Šiaulių Naujagimių skyriuose stiprėjantiems neišnešiotukams. Ankstuko kepurytė papuošta užrašu „Stebuklas“ – tai geriausių linkėjimų ir stiprybės įkvepianti dovana kiekvienam mažam kovotojui!
Kasmet Lietuvoje gimsta apie 1600 neišnešiotų naujagimių, kai kurie jų nesveria nė kilogramo. Apie 80 mažylių šias Kalėdas sutiks dar ligoninėje. Nelengvas tas šventinis periodas ankstukų šeimoms. Juk dažnas vaikutis per šias šventes dar turėjo šiltai tupėti mamos pilvelyje, bet kažkodėl likimas nusprendė viską apversti aukštyn kojomis. Labai norisi palaikyti ankstukus, jų mamas ir tėčius. Palinkėti tikėjimo ir vilties, kad viskas bus gerai. Stebuklingų kepuryčių akcijos sumanytoja Giedrė pati prieš 2 metus susilaukė 25 sav gimusio ankstuko Luko, kuris savo gimimo dieną svėrė… 860 gramų. Ji įkūrė socialinį verslą Anksti.lt, kad padėtų kitoms neišnešiotukų susilaukusioms šeimoms sunkiausiu periodu. Luko ir kitų ankstukų istorijos įrodo, kad stebuklų tikrai būna!
Prisidėkite prie Kalėdinio sveikinimo neišnešiotukams! Juk taip gera dovanoti Stebuklingas dovanas.
Facebook nuoroda ČIA.
Tekstą parengė: anksti.lt įkurėja Giedrė Šopaitė- Šilinskienė.






You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka