Keliausime su Milupa tyrelėmis

gruodžio 04, 2017

Po ilgo laiko, be jokių tolimų kelionių, pagaliau nusprendėme pabandyti atostogas šiltuose kraštuose su mažuoju princu. Nors jis nebe toks ir mažas. Daug ką sugeba parodyti pats, išreikšti savo emocijas ir vaikštinėja ten, kur jam įdomu. Tad dažniausiai stengiamės pasikliauti jo noru, pažinti visą supantį pasaulį. 
O kadangi keliaujant pažinti tolimesnių kraštų, mažylio racione vistiek bus mamoms gamintos košės, tačiau išvykose ar pačiame skrydyje ieškojau skanėstų, vaisinių tyrelių, kurios padėtų staigiai praalkus ar pagardintų košes, kurios gal ne visada jam skanios. Tad šįkart prieš išvykstant, norėjau išbandyti Milupa tyreles. 
Testavome jas kartu su Gustu- jam labai patiko. Ypač tos, kur yra bananų. Turbūt, atsiskleidžia jo silpnybės ir skaniausių produktų sąrašas. Tiesa, nežinau ar buvo nealkanas, ar tiesiog tyrelės su kiviais, nepaliko tokio įspūdžio. Nors valgė ir jas, tačiau ne su tokiu pasigardžiavimu ir rodymu, kaip pilvukui skanu. Nėra, ko ir stebėtis, grūdinių košių taip pat nelabai valgo, kur dedu šiek tiek kivio, visuomet galvojau gal jam pasidaro per rūgštų, tačiau, turbūt, mažojo princo receptoriai- ne kivių gerbėjai. 
Milupos tyrelių sudėtis, panaši kaip ir kitų gamintojų. Dauguma jų tinkamos nuo 6 mėnesių. Nėra sudėtyje druskos, be glitimo. O dabar kaip tik kelionei užsipirkome su 20% nuolaida maximoje. Tad lyginant kainas, geresnė negu kitų tyrelių. Išbandėme iki kelionės, patiko, apsirūpinom kelionei ir manau skanausime prie baseino :)


You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka