Stilingos vaikiškos supynės

gegužės 26, 2018

Jau artėjant pirmajam Gusto gimtadieniui, pildydama dovanų sąrašą norėjau įtraukti "namines" supynes. Bet vis padvejodama- išbraukiau. Maniau dar mažas, dar nesupras ir nemokės džiaugtis. Turbūt, suklydau. Nors nuo pirmojo gimtadienio praėjo tik pusmetis, tačiau pagaliau nusprendžiau jog supynės mums reikalingos, o mažojo princo emocijos paliko įspūdį ilgam. 
Interneto platybėse ieškojau, kokios tiktų prie būsimo mažylio kambario. Norėjosi jog būtų ne tik praktiškos, bet ir gražiai atrodytų, juk visgi kabinsime ir namuose. Ir vos tik parašiau CrazyKids  net dar negavusi prekės supratau jog laukia kažkas wow. Nes pasiūlymas pagaminti pagalvėlę su minkštomis ausytėmis, kuriomis Gustas galės apsigaubti šaltais vakarais supdamasis, kažkas tikrai naujo ir nematyto. Todėl net nedvejodama sutikau ir su nekantrumu laukiau šio meno kūrinio. Ir drąsiai vadinu taip, nes tikrai fantazijos netrūksta, o viskas išpildyta su didžiausia meile. 
Vos tik gavau supynes, pasikabinome tą pačią dieną. Vis svarsčiau tai kaip mano mažasis džentelmenas reaguos. Ar nebijos? Ar jam patiks? Ir į visus klausimus dabar atsakau užtikrintai ir su dideliu džiaugsmu- TAI VIENAS GERIAUSIŲ DAIKTŲ VAIKAMS. Jau vien todėl- patys matote kokias nepakartojamas emocijas sukelia vaikui. Šypsojosi, kvatojo, džiaugėsi ir įvertino. O kol dabar galime džiaugtis gražiais orais, suptis lauke dar smagiau. Kai orai atvės- nešimės kabinti vidun. Papildys vaikišką interjerą kambaryje. Supynes ne tik smagios, bet ir puošnios. Abu su Gustu negalime atsidžiaugti. Viskas taip, kaip ir įsivaizdavau. Stilingos, mielos bei kokybiškos!











You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka