Geriausia dovana mažyliui: vaikiška palapinė Tipis

kovo 10, 2018

Kiekviena progą, kurią iki šiol turėjo Gustas, sukdavau galvą, ko jis norėtų dovanų. Vis grožėdavausi vaikiškomis palapinėmis ir man jos atrodė tokia stilinga vaiko kambario detalė jog tikrai ateityje turėsime ir mes. Kodėl ateityje? Nes vis ieškodavau, kur įsigyti, bet pagalvodavau jog bus pinigai išmesti į balą, iki šiol buvau radusią pigiausią palapinę, kurios kainą vistiek siekė šimtus. O mes su vyru labiau praktiški žmonės, nei pametę galvas dėl smulkmenų. Nors prisipažinsiu, galvojau jog krapštysim Gusto taupyklę, bet jau savo kambaryje tikrai tokią turės.

Tačiau, kai Gustas pradėjo landžioti visur: po stalu, po kėdė, į spintelę ir ten žaisti- pagalvojau jog galbūt, jis jaučiasi ten saugiau ir jaukiau. Tada nusprendžiau dar kartą ištirti rinką ir visgi pabandyti nupirkti palapinę, gal tai nebus tik stilinga kambario detalė? 

Na ir man pasisekė. Radau gabią mamą, kuri siuva tipius už ŽIAURIAI gerą kainą. Tikrai. Galite pasižvalgyti Vaikystės Svajos grupėje. Ir ten rasite ne tik palapinių, bet ir kepurių ar movų. Žodžiu, auksarankė mama siuva pagal Jūsų pageidavimus, už prieinamą kainą, kas gali būti geriau? Labai apsidžiaugiau ją suradusi. Mūsų bendravimas buvo labai malonus, išsiklausinėjo visų mano norų ir tuomet juos išpildė. Palapinę gavome labai greit po pasiuvimo. Viskas padaryta kruopščiai ir su didele meile. O mūsų mažasis namų viršininkas šitą pirkinį užskaitė. Jo laisvalaikis dabar palapinėje. Net ir pavargęs, bėga prigulti į savo jaukųjį kampelį. Nuo pat pirmos akimirkos ši palapinė tapo jam jaukia vieta kur jaučiasi saugus bei gali patikėti savo mylimiausius žaislus. Kuomet juos ten palieka, visada randa vėl vietoje. O žaisti ant minkšto kilimėlio daug smagiau negu ant grindų. Tad mes abu rekomenduojame užsukti ir susikurti savo palapinę :) O žinote, kas geriausia? Jog Jums tai nekainuos šimtų. Manau kainos visus maloniai nustebins. 





You Might Also Like

1 komentarai (-ų)

  1. Palapines vaikams
    Rankų darbo indėniška palapinė tipis – kasdieniams mažųjų indėnų nuotykiams ir atradimams. Tipi – tai originalus žaidimų namelis, vaikų kambario detalė ir ...


    to get more - https://minicamp.lt/produktas/palapine-tipis/

    AtsakytiPanaikinti

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka