Vaikiškas kremas su ekologišku migdolų aliejumi

rugpjūčio 26, 2017

Kaip jau ne kartą esu minėjus, Gusto oda jautri ir jai dažnai reikia ypatingos priežiūros bei drėkinimo, ypač tuomet, kai dar pasausėja oda po treniruočių baseine. Tad mūsų vaistinėlėje gausybė įvairiausių kremų, kurie skirti jautriai kūdikių odai prižiūrėti ir drėkinti. Vieni kremai pasilieka ilgiau, kitus atidedam į šalį, kadangi efektas ne toks, kokio tikiuosi.
Šį kartą išbandėme kremą vaikams su ekologišku migdolų aliejumi iš VELERIJONO vaistinės. Kol kas manau, kad šis produktas mūsų kremų stalčiuje užsiliks ilgesniam naudojimui, o pasibaigus šiam, pirksim dar. Man labai patiko jog kremas bekvapis. Tad neerzina nei manęs, nei mažylio. O kremo sudėtyje esantis šalto spaudimo ekologiškas migdolų aliejus ir kakavos sviesta odelę puikiai drėkina, maitina ir ramina. O taip pat apsaugo ir nuo neigiamo aplinkos poveikio. 
Kremą naudojame du kartus per savaitę, po baseino treniruočių. Nors naudojame dar ne labai ilgai, tačiau jau dabar neatsiranda išsausėjimų, kurie būdavo dažni, jei ilgiau pasipliuškename vandenyje. Kol kas šių bėdų, naudojant vaikišką kremą pavyko išvengti. Tikiuosi ir toliau šis produktas mums palengvins jautrios Gusto odos priežiūrą. Jeigu ir Jūs norite išbandyti, įsigyti galite ČIA
Kremas įsigeria ganėtinai greit, oda iškart palieka švelni, tačiau šiek tiek ir riebaluota bei slidi. Nors kai naudojau sau, šio minuso nepastebėjau. Bet ištepus Gusto odelę, po keleto minučių tas riebumas ir slidumas taip pat susigeria, tad tas kelias minutes pabūna plikšiai ir tik tada apsirengiam. 
Taigi, rekomenduoju kremą mamoms, kurių mažyliams oda dažnai išsausėja ir yra jautri. Dabar mums sėkmingai sekasi puoselėti ir užkirsti kelią odos išsausėjimams. Būtų puiku, jeigu užtektų vieno kremo norint išlaikyti mažylio odelę sveiką. O mažyliui augant, šios problemos taip pat mažėja. Kaip ir sakė gydytoja, jau matosi ryškus pagerėjimai nuo to, koks jautrus buvo kūdikis. Tad, galbūt, šios bėdos išaugamos ir sėkmingai jas aplenkiam kremo ir augimo pagalba :)


You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka