Krikštynos

liepos 31, 2017


Na štai ir praėjo mūsų Gusto šventė. Ruošiausi sąžiningai, ilgai bei rūpestingai. Nors mažylis, ko gero, būtų linksma bet kokia krikštynų eiga ir dovanos, tačiau norėjosi sukurti gražią, jaukią pasaką, kurią įamžinsime albumuose ir padovanosim brangiausią mūsų prisiminimą. Neslėpsiu, jaudinausi labiau nei prieš vestuves. Galbūt, todėl jog viską ruošti reikėjo patiems, o vestuvėse viskas jau paruošta ir tiesiog ateini švęsti savo šventės. Nors ir pavargau paskutinėmis dienomis, tačiau buvo malonu stengtis jog mano mažojo princo šventė taptų pati gražiausia. Na ir galutiniu rezultatu likau tikrai patenkinta. Todėl šiandien noriu Jums pateikti rekomendacijas visų tų, kurie prisidėjo prie šio mažo stebuklo. 


  • Gusto rūbeliais pasirūpino Pukupuku. Mažasis džentelmenas atrodė nuostabiai, seneliai liko apžavėti mažojo princo meilumu. Taigi, jeigu ieškote šventinių rūbeliu savo mažyliams rekomenduoju- tikrai nenusivilsite. Gavau tokį kostiumėlį, kokio ir tikėjausi, gal net gi ir gėriau. O kai aprengiau Gustą su šiuo komplektu- mano širdis išsilydė.
  • Mano flaminginis sijonas!! Nerealus. Siunčiausi iš chicwish. Dydis atitiko puikiai, kokybė superinė.

 

  • Dovanomis krikšto tėveliams pasirūpino auksarankė Dovilė. Tai buvo tikrai ne paskutinis mano užsakymas. Visuomet malonu bendrauti ir gauti būtent tai, ko nori. Krikšto tėveliai dovanomis liko sužavėti. Tiesa, tokių norėčiau ir aš, todėl dar ne kartą bendrausime su Dovile, kad išpildytų mano norus ir papuoštu nuostabiais savo papuošalais.
 

  • Krikštynų dekoro idėja kilo visai netikėtai, kuomet įsigijau mielus stiklinius ąsotėlius gėrimams iš Rimi. Jų dangteliai su flamingais. Taigi taip ir kilo tema- Let's flamingle! Taigi pripučiamas milžininškas flamingas ir mažyčiai flamingiukai ant stalo-gėrimų laikikliai iš Ebay, taip pat iš čia siunčiausi ir dekoracijas fotografijoms, įvairios lūpytės ir akiniai ant pagaliuko. Torto dekoracijos irgi iš tolimųjų kraštų. Visas prekes gavau per maždaug mėnesį, o kokybė labai gera. Didžiulis stiklinis indas su kraneliu rastas Alan Deko.







   

  • Visus gražiuosius vienkartinius indus parūpino Party Inbox. Spalvoti šiaudeliai ir servetėlias taip pat iš šios parduotuvės. Indai labai gražūs ir patvarūs. Peiliai atpjovė keptos mėsos gabaliuką, kas dažnai būna iššūkis su vienkartiniais. Radau būtent tokių spalvų kokių reikia, formų pasirinkimas taip pat gausus. Galite savo vaikų šventes puošti visu siūlomu parduotuvės asortimentu. Aš likau labai patenkinta. Visos detalės atrodo išpildytos iki galo. 

 



  • Nors ir smulkmenos, bet labai svarbios krikštynų detalės - žvakė, pagaminta Wood Deco. O palinkėjimų knyga- Popieriaus šėlsmas. Dekoruota Gusto raidę pagamino- Medinė plunksa. Visi šie gamintojai išpildė mano lūkesčius ir prisidėjo prie gražios Gusto šventės.
  • Šventė vyko Klaipėdoje, tad pasirinkome vietą šiek tiek už miesto, tačiau erdvė gana didelė, yra atskira zona vaikams, tad niekas nenuobodžiavo. Jums priklausys ir erdvė kieme, kur galėsite smagiai leisti laiką, ar atsigabenti vaikams didžiulį batutą. Kaina labai prieinama. Mūsų šventė vyko ČIA.
  • Mano makiažą atliko Agnus Make up. Šią meistrę rinkausi pirmą kartą, tačiau tikrai ne paskutinį. Kaip matote ir nuotraukose, darbas atliktas puikiai. O manęs neerzino tas pudros sluoksnio jausmas ant veido, kaip būna labai dažnai. 
  • Šventę įamžino FotoTatarkšt, nors rezultatas dar bus negreit, tačiau mums medžiams, kurie nemoka pozuoti- buvo labai lengva dirbti su šia fotografe. Tad manau, kad bendromis jėgomis sukurtas rezultatas labai nudžiugins.
Taigi, esama labai dėkingi visiems ir kiekvienam atskirai, kurie prisidėjo prie mūsų mažylio šventės. Galutiniu rezultatu ir vaizdu ant stalų likau labai patenkinta. Manau Gustas turės ateityje gražų prisiminimą. O mes turėjome puikią šventę :)

You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka