Naudingi leidiniai mamai bei kūdikiui

gegužės 01, 2017

Daugeliui mamų, ypač kurios laukiasi pirmagimio- svarbi ir įdomi informacija susijusi su nėštumu bei naujagimio priežiūra. Žinoma, šia tema yra begalės įvairių knygų ir žurnalų, tačiau visi jie kainuoja. Bet šiandien, Jums pristatysiu du naudingu leidinius mamai ir mažyliui, juos galite įsigyti pas savo nėštumą prižiūrinčią gydytoją arba ČIA.
  • Nėštumo kalendorius- šioje knygutėje rasite visą informaciją apie nėštumą, kaip kūdikis vystosi Jūsų gimdoje, kokio jis dydžio pagal mėnesius, susipažinsite- kokie organizmo pokyčiai laukia viso nėštumo metu bei galėsite rasti informacijos apie visus reikalingus tyrimus nėščiosioms. Taip pat ši knygutė gali tapti ir būsimos mamos dienoraščiu, čia rasite įvairių klausimų apie Jūsų būseną ir jausmus. Galėsite drąsiai lieti visas susikaupusias emocijas ir turėti nuostabų prisiminimą apie kiekvieną išgyventą naują potyrį nėštumo metu. Rasite naudingos informacijos apie organizuojamus kursus bei užsiėmimus nėščiosioms, patarimų, kaip ruoštis gimdymui, ko reikėtų nepamiršti kraunantis lagaminus į ligoninę bei daugybę kitų  patarimų ir žinoma, šiek tiek reklamos- kuri supažindins su naudingais ir reikalingais produktais mažylio priežiūrai.
  • Kūdikio dienoraštis- šioje knygutėje rasite informacijos apie kūdikio raidą, pagal kiekvieną mėnesį. O dienoraščio gale, galėsite įrašyti kiekvieną savo mažylio naują pasiekimą. Taip rasite  skiepų kalendorių, ūgio/svorio lentelę, pirmųjų dantukų augimo schemą. Dienoraštyje gausu naudingos informacijos apie įvairius kūdikiams skirtus produktus, lavinamuosius žaidimus bei patarimų apie žindančios mamos mitybą ir kūdikio priežiūrą bei lavinimą.




You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka