Kūdikio fotosesija, kas mėnesį!

balandžio 28, 2017

Vaikai- taip greitai auga. Tad dažnai, mamos nori įamžinti, kiekvieną naują mažylio mėnesį šiame pasaulyje bei aprašyti didžiausius ir smagiausius jo pasiekimus. Kartais tarp visų dienos darbų ir rutinos, pritrūksta idėjų, kaip tai galima padaryti, o ribotas laikas ne visuomet leidžia kurti sudėtingus šedevrus. Tad keletas paprastų ir lengvų idėjų, kaip galima įamžinti kiekvieną naują mūsų mažylio mėnesį:

  • Vatmano lapas- kiekvienoje kanceliarinių prekių parduotuvėje, galima įsigyti didelius balto popieriaus lapus ( aš iškart nusipirkau 6, kadangi ant vieno lapo, pildant iš abiejų pusių, galima įamžinti du mėnesius), o jame galite užrašyti mėnesio pavadinimą, ūgį, svorį ir pačius didžiausius nugyvento mėnesio pasiekimus. Taip fotografuojant, kas mėnesį, ne tik matysite, kaip kūdikis auga, keičiasi, bet ir įsiamžinsite, kokį mėnesį pradėjo šliaužti, ropinėti, sėdėti ar vaikščioti. Manau ateityje šiomis fotografijomis džiaugsitės ne tik Jūs, bet ir pačiam mažyliui bus smagu praversti savo pasiekimų ir pasikeitimų albumą. Nuotraukų pavyzdys:



  • Balionai- kažkodėl jie labai domina kūdikius, o manajam ypač įdomu, jeigu jis dar ir raudonas. Taigi galite, kas mėnesį nusipirkt tiek balionų, kiek kūdikiui mėnesių, pasirinkti vietą, kurioje nuolatos fotografuosite ir taip įsiamžinsite vaiko pokyčius mėnuo po mėnesio. Vienas mėnuo- vienas balionas, antra mėnuo- du balionai ir t.t. Nuotraukų pavyzdys:


  • Skaičiai iš daiktų- vaiko mėnesio skaičių galite sudėti ir iš bet kokių namie turimų daiktų, kad ir sauskelnių, be jų, turbūt, nėra nei vienų namų, kuriuose auga kūdikis. Bet nebūtinai tik sauskelnės, gal turite džiovintų gėlių, kaštonų, medžio lapų, kaladėlių ar kitų panašių daiktų, iš kurių lengvai susidėliotų skaičius ir Jums būtų gražus atsiminimas. Nuotraukų pavyzdys:




  • Kreida rašoma lentelė- galbūt namie turite lentą, ant kurios galima rašyti kreidelėmis? Tai irgi puikus būdas įamžinti kūdikio augimą bei kiekvieno mėnesio pasiekimus. Jums tereikia viską surašyti ant lentelės, paguldyti šalia kūdikį ir nufotografuoti. Greita, paprasta bet smagu :) Nuotraukų pavyzdys:




  • Telefono programėlės- turbūt, kiekviena mama, jau turi išmanųjį telefoną, kuriems yra sukurtą, begalės įvairiausių programėlių. Taigi jas galima panaudoti ir kūdikio nuotraukoms redaguoti. Jums tereikia pasirinkti vietą, kur visada fotografuosite kūdikį ( taip geriausiai matosi, kaip jis auga ir kaip aplinkiniai daiktai tampa mažesnį už jį), kuomet nufotografuojate, mėnesį ir pasiekimus galite įrašyti su telefono programėle. Nuotraukų pavyzdys:







  • Marškinėliai su skaičiais- dabar galite įsigyti ne tik bodžiukų su skaičiais, bet ir lipdukų su mėnesių pavadinimais, tad Jums tiesiog reikės aprengti mažylį, pasirinkti vietą ir įsiamžinti. Nuotraukų pavyzdys:


NUOTRAUKOS: Pinterest

Taigi, yra daugybė kūrybiškų būdų, kaip galite įamžinti, kiekvieną naują mažylio mėnesį mūsų pasaulyje. Galėsite sekti jo augimo ir išvaizdos pokyčius, turėsite prisiminimą didžiausių pasiekimų, o svarbiausia turėsite, ką parodyti mūsų mažiesiems, kokie jie buvo mažyčiai, bet mūsų pasaulį nuspalvinantys ryškiausioms spalvom. 

You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka