Ar galima sudėti žaislus stilingoje dėžutėje?

gegužės 23, 2018

Dabartinė, viena iš didžiausių problemų, kuri mane šiek tiek erzina- visur išsimėtę Gusto žaislai. Turbūt, taip ir bus iki kol pakankamai užaugs ir gebės viską padėti į savo vietas. Jau ir dabar po truputį šito mokomės, bet tiesa pasakius, manau, dar nelabai supranta arba nelabai nori suprasti, ką reiškia " padėk daiktą į vietą" :) 
Na bet dabar noriu su Jumis pasidalinti ne apie auklėjimus ir tvarkymą, o apie tai, kaip gražiai sudėlioti žaislus į vietas, bent tam kartui, kol mažasis griovėjas miega. 
Norėtųsi visada gražaus ir tvarkingo vaiko kampelio, tačiau suprantu jog kol kas jis džiaugiasi vaikystę ir dar yra mažiukas. Tačiau vistiek norėsi to gražaus vaizdo, bent jau ryte ir vakare. Vienas iš svarbiausių dalykų namuose, man ir yra vaiko kambarys ar kampelis. Jį labiausiai norisi puoselėti ir gražinti. Tiesa, dažnai sunku atrasti stilingų, bet tuo pačiu ir vaikiškų dalykėlių, kurie puoštų namus. Man nesinorėjo didelės spalvotos ir griozdiškos žaislų dėžės, kurią galima rasti beveik visuose prekybcentriuose. Norėjau nedidelės, vaikiškos dėžutės, kur galėtume laikyti Gusto knygeles ( jos dabar smagiausias žaislas) ir mylimiausius pliušinukus. Ir tada atradau IndigoSky
Jų siūlomos dėžutės, man labiausiai patraukė akį dėl to jog yra šviesios, nedidelės ir pieštos. Taip ir kūriau jau akyse vaizdą, kaip puoš Gusto kampelį. Paveikslėlį išsirinkome- mažojo princo. Turbūt, visos mamos, kurios skaitote mūsų istoriją, žinote jog savo sūnelį vadinu mažuoju princu.
Dar vaikystėje skaičiau šią knygą, bet tuomet nepaliko didelio įspūdžio. Bet perskaičius dar kartą nėštumo metu, supratau visą esmę. Ir dabar mano mažasis princas yra vienintelis toks pasaulyje ir suprantu, ką reiškia mintis "kas gražiausia nematoma akimis". 
Tad ši dėžutė ne tik puošia ir papildo interjerą, bet ir atspindi mūsų istoriją. O jeigu turėčiau mergaitę, būtinai norėčiau fėjų :) Pasižvalgykite, manau tikrai rasite tai, kas suteiks vaiko kambariui jaukimo. O mes, tiesa, dėžutę naudojame ir smagiems pasivažinėjimams. Nemaniau jog ji tokia stipri, bet Gustas įsigudrino įlipti ir jam ten smagu leisti laiką- pasirodo atlaiko ir jį ir mūsų Grantą :) 







You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka