Apsipirkimas internetu su BARBORA

rugsėjo 21, 2017

Pro langą vis dažniau matau važinėjantį BARBORA autobusiuką. Iškart smalsumas nugalėjo, bėgau tikrinti elektroninės parduotuvės BARBORA.LT siūlomų prekių asortimentą- negi tikrai taip apsimoka, apsipirkinėti ir prekių laukti namie, o negaišti savo laiko, stoviniuojant eilėse prekybos centruose? Atsakymas vienareikšmiškai- TAIP. Žinote, kai aš išeinu į parduotuvę, vaikštinėju ratais ir vis galvoju, ar ko nors nepamiršau, o galiausiai prisikraunu vežimą ir nereikalingų prekių. Pasinaudojus Barbora paslauga, į savo pirkinių krepšelį greitai susimečiau tik reikalingiausius daiktus, užtrukau vos penkioliką minučių, o pirkiniai mane pasiekė greit. Beto visas prekes išsirinkau per programėlę telefone, labai patogu ir greita. Nereikėjo nei išeiti iš namų, nei stovėti eilėse, nei tysti pilnų maišų. O žinot, kas geriausia? Jog gali pasirinkti, bet kokį mokėjimo būdą: internetu, banko kortele pristačius prekes ar grynais. Labai patogu visais gyvenimo atvejais.
Nors iki šiol skeptiškai žiūrėjau į visus tuos internetinius pirkimus, nes negaliu pačiupinėti pomidoro, ar jis šviežias ar ne, bet visos daržovės ir vaisiai atkeliavo puikios išvaizdos. Tad manau, kad nuo šiol rinksiuosi tik šį apsipirkimo būdą, kuris ne tik sutaupo man laiko, bet ir pinigų. Šią paslaugą ypač rekomenduoju mamoms su mažyliais, kuomet išsiruošti į parduotuvę, kartais tikrai būna reikalų. Nereikia laukti grįžtančio tėčio, jog galėtume palikti mažylį ir skubėti į parduotuvę.
Prekes pristato labai malonūs ir bendraujantys kurjeriai, visos prekės iš skirtingų skyrių sudėtos į atskirus maišelius ir visai nesvarbu jog iš kosmetikos skyrelio pirksite tik šampūną. Tiesa, šį kartą negavome bananų, bet žinot kodėl? Sakė negražūs atkeliavo- žodžiu prekėmis rūpinasi taip, tarsi pirktų sau pačiam. Jei klausite, kaip kainos- tai tiek maišų, kiek matot nuotraukose 20 eur. Nusipirkau tikrai nemažai.
O kol vaikas miega pietų miegelio, ramiai susikraunu krepšelį ir laukiu prekių pristatymo. Mano vertinimas- nereali idėja ir išsigelbėjimas, mums mamoms, o tikiu naudinga visiems :)



You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka