Renginys- "ESU MAMA"

rugpjūčio 29, 2017

Būti mama- sunkus, varginantis ir ne tik daug džiaugsmo atnešantis darbas, tačiau tuo pačiu reikalaujantis ir daug darbo. Būti mama, reikia pasiruošti, tiek psichologiškai, tiek materialiai: aprūpinti mažylį įvairiais reikalingais daiktais, kad galėtų augti saugiai ir patogiai. Kai aš laukiausi, man tai atrodė toks sudėtingas procesas. Nes nežinau nieko. Kokie daiktai reikalingi, kurie ne tokie reikalingi. Nežinojau, kur pirkti kokybiškiausius rūbelius. O dabar, jau tapus mama, atsirado puiki proga sudalyvauti renginyje mamoms, kur rasite įvairiausių gamintojų produktus vienoje vietoje! Ir taip viskas suksis tik apie vaikus ir mamas. Ar girdėjote, ką nors jau apie šį renginį? Aš sužinojau visai neseniai ir noriu su Jumis pasidalinti šia puikia žinia ir galimybę susipažinti su įvairiais prekiniais ženklais vaikams, ar net sudalyvauti paskaitose apie vaikų auginimą. Tad trumpai pristatau parodą:
Ką reiškia būti mama, kaip pasirūpinti tinkamai savo šeima, vaikais, nepamirštant ir savęs. Kokį maistą, avalynę, drabužius pasirinkti savo mažyliui. Ko reikia ruošiantis vaikelio atėjimui į pasaulį, kaip pasiruošti gimdymui ir kaip tinkamai suruošti kūdikio kraitelį ir daiktus mamytei. Pagaliau, kaip tinkamai auklėti savo jau augančius genijus, kaip ugdyti jų pasitikėjimą savimi ir motyvuoti juos kas dieną. Kaip formuoti teisingą pasaulėžiūrą ir ugdyti pilietišką žmogų? Į šiuos ir daugybę kitų klausimų bus atsakyta parodos metu "Esu mama". Tai pirmasis tokio dydžio ir tokio pobūdžio projektas Lietuvoje. Rugsėjo 24 d. šiemet galime skelbti mamų dieną Kaune, Žalgirio arenoje, šurmuliuos mamytės, būsimos mamytės, močiutės ir būriai mūsų mažųjų smalsuolių Šis projektas toks - kokio dar nebuvo Lietuvoje. Čia smalsausime, dalinsimės patirtimis, gera energija, juoksimės ir didžiuosimės galėdamos pasakyti: “Aš esu mama”. Parodos metu vyks mugė. Parodoje bus galima įsigyti: drabužėlių tiek mamytėms, tėveliams, būsimoms mamytėms ir mažyliams, tekstilės gaminių skirtų visai šeimai. Be kita ko lankytojams visos parodos – mugės metu vyks nemokami seminarai. Juos skaitys didelę patirtį turintys, įvairių sričių specialistai: gydytojai, akušeriai, psichologai, rašytojai, ekonomistai, mitybos specialistai. Bus diskutuojama įvairiausiais klausymais, padėsiančiais mamos bei šeimos ne tik tinkamai ugdyti savo atžalas, bet ir skatinti pasitikėjimą savimi mamytėms bei tėveliams. Taip pat savo veiklą pristatys verslios mamos, mamų klubai. Dalinsis savo idėjomis, pasakos apie savo veiklas, o norinčias kvies prisijungti tapti savo bendruomenės dalimi. Paroda rugsėjo 24d. Kauno Žalgirio arenoje lankytojų lauks 10 – 17 val. Renginys nemokamas, nereikalinga ir išankstinė registracija. Ateik, juk kai mūsų daug – mes jėga.
Tad nepraleiskite puikios progos viską rasti vienoje vietoje, sudalyvauti įvairiuose paskaitose, kaip pasiruošti būti mama ir įsigyti puikių produktų sau ir savo mažyliui. Aš ten būsiu, o Tu? Bus puiki proga susipažinti. Spausk ČIA ir dalyvauk :)




You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka