Lietuviškos tyrelės Marmaluzi

rugpjūčio 01, 2017

Pirmąją pažintį su Marmaluzi tyrelėmis, mes su Gustu turėjome tuomet, kai vykom ilsėtis į Druskininkus. Tuomet pagalvojau, kad puodų viešbutyje neturėsiu kur užkaisti ir išvirti naminės košės, tad Marmaluzi buvo puikus lietuviškas pasirinkimas. Taip taip, tai vienintelės tyrelės gaminamos Lietuvoje. Todėl labiausiai ir krito į akį iš visos gausybės. O visos savybės aprašomos, kaip gaminamos tyrelės, kiekvienai mamai patiktų, kuri rūpinasi mažylio sveika mityba:

  • Visi vaisiai ir daržovės atvežami šviežūs ir lietuviškų ūkių ir sunaudojami tik tapačia dieną. Tad tyrelės bus ne tik skanios, bet ir šviežios;
  • Maistas saugus ir atitinka visus mažylių sveikos mitybos reikalavimus. Produktuose nėra konservantų, skonio stipriklių, pridėtinio cukraus ar net leistinų gamyboje priedų. Tad galime būti tikros jog produktas natūralus. Šis punktas, turbūt, svarbiausias visoms mamoms;
  • Tyrelės ne tik labai skanios, bet ir maistingos. Visose produktuose gausu vitaminų ir vertingų baltymų.
  • Receptai sudaryti bendradarbiaujant su kūdikių dietologais ir gastroenterologais, tad tyrelės sveikos ir naudingos mažyliams. 
Mūsų tėtis yra visų tyrelių smaližius, ne išimtis ir Marmaluzi. Vos tik Gustą pasiekė ši piramidė naudingų, sveikų ir ekologiškų tyrelių, tėtis prisistatė pirmasis paragauti. Ir ką Jūs manot, vos tik šaukštelis su skanėstu keliauja ne į Gusto burną, o pas tėti, jo žvilgsnis leidžia suprasti- " Mama, šios klaidos nebekartok" :)


You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka