Aliejų mišinys "Dantukų fėja"

liepos 25, 2017

Turbūt, jau visos mamoms, kurios susidūrė su "monstriukais", kuriems auga dantys, žino jog šis etapas ne iš lengvųjų. O mažyliams padėti norisi, kad tas nemalonus jausmas, kuo mažiau trikdytų  džiaugtis kiekviena diena. Mano Gustas tapo tikru vapmyru, nori suvalgyt kiekviena kūno dalį, kurią gali patogiai apžioti. Seilės varva, kaip mažam buldogiukui, na o kartais nervai suima taip jog norisi abiems verkti. 
Buvau girdėjusi daugybę gerų atsiliepimų apie aliejų "Dantukų fėja". Tad nusprendžiau į pagalbą pasišaukti šį  aliejų mišinį iš Sąmoningos mamos ir aš. Kuomet matai jog tavo vaikui skauda ir nemalonu, bandai viską iš eilės, kad tik rasti būdą, kuris palengvintų mažo žmogučio kančias. Na ir ką gi. Mums šis atradimas taip pat pasiteisino. Kuomet matau jog Gustas jau erzinančiai kramto visos žaislus ir pradeda pykti atrodo be priežasties, patepu su aliejumi reikiamas vietas: skruostus, kaklą, ausis, paausius ir smakrą. 
Na ir po mažu, po šios procedūros vaikas rimsta ir nebėra toks irzlus. Nors vis dar nori mane suvalgyti, tačiau gera matyti jo šypseną dažniau, negu piktą ir skausmo lydimą žvilgsnį. Nors pačių dantukų dar nesulaukėme, tačiau visas šis procesas darosi vis lengvesnis. Tikiuosi greitai išvysti du zuikio dantukus. Gera bent jau žinoti, kad šias kančias galiu jam palengvinti :)


You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka