Sudocrem- apsaugo ir padeda atsigauti paraudusiai odai

gegužės 07, 2017

Kai kūdikiai nuo pat mažų dienų naudoja vystyklus, dažnai pasitaiko alergijų, šutimų ir įvairių paraudimų vystyklų srityje. Kaip padėti mažyliui, atsiradus iššutimams?
Iš tiesų, mes naudojome įvairių kremu ir jie buvo gana veiksmingi. Keletą dienų pateplioju, oro vonios ir raudonumo, kaip nebūta. Tačiau galvojau išmėginti ir Sudocrem, visų mamų išgirtą ir rekomenduotą. Patiko ir man. Jis kaip ir visi kiti naudoti kremai nuramina sudirgintą odą, tačiau užteko patepti vieną dieną, kelis kart ir odelė iškarto susitvarkė. Žinoma, manau tai įtakoja ir dažnas vystyklų keitimas, nuolatinės oro vonios- taip neleidžiama situacijai pablogėti, o maži paraudimai greit pranyksta kremų dėka. 
Man labiausiai patikusios kremo savybės: 
  • Nesusigeria į pampersą, kaip dažnai būna su kitais kremais. Patepi ir jei neturi laiko laukti kol nudžius, nes ruošiatės į kiemą, uždėjus sauskelnes kremas pasilieka ant jų ir mažai naudos. 
  • Minkština odelę ir sutvarko paraudimus esančius vystyklų srityje. Nuramina sudirgusią odą.
  • Kremas sudaro apsauginį barjerą, kuris neleidžią dirginančioms medžiagoms ( šlapimas, išmatos) liestis su oda. Dėl to rezultatai greitai pastebimi.
  • Kaina- kremo indelis ganėtinai didelis, o kaina prieinama. Kremo užtenka tikrai ilgam, kadangi nereikia užtepti daug, o jei paraudimai nėra labai dideli ir vos tik prasidėjo dirginti odą, užteks patepti keletą kartų, kad viskas susitvarkytų.



You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka