Ekologiškos tyrelės Ponn

rugpjūčio 02, 2017

Visai neseniai pastebėjau rinkoje pasirodžiusias ekologiškas Ponn tyreles. Akį patraukė spalvotos ir žaismingos pakuotės. Norėjome su Gustu išbandyti ir pasidomėti apie tyrelių sudėti bei gamybą. Tad viską, ką sužinojau, noriu pasidalinti su Jumis. 
Šios tyrelės į Lietuvą atkeliavo dar tik birželį, gaminamos Estijoje. Tačiau jau galite išbandyti penkis skirtingus skonius, ateityje jų bus dar daugiau. Mano ir Gusto mylimiausia tyrelė su mangais. Labiausia patiko tai jog tyrelės be pridėtinio cukraus, be glitimo ir druskų. Mano manymu, norint palaikyti mažylių sveiką mitybą, tai yra pagrindiniai priedai, kurių ir reikėtų vengti. 
Dar viena priežastis, kodėl pasirinkau Ponn tyrelės tai jog tyrelės sertifikuotos ir jas rekomenduoja estų pediatras su kurio pagalba šios tyrelės ir buvo kuriamos. Juk atrodo vaikų specialistai turi gausybę patirties ir žino, kas mūsų mažyliams sveika bei naudinga. 
Šis maistelis yra patogioje, higieniškoje pakuotėje. Atidarius ir nesunaudojus patogu vėl uždaryti. Visi ingridientai patvirtinti ir ekologiški. Tinklapyje rašoma jog tyrelės pagimtos iš griežtai kontroliuojamų žaliavų ir Jūsų mažyliai gaus tik tai kas maistinga ir naudinga kasdienėje jų mityboje. Norėtųsi, kad šių tyrelių asortimentas kuo greičiau pasipildytų. Vien vaisiais vaikas nebus sotus, tad dabar naudojame jas, kaip pagardus grūdinėms košėms arba kaip užkanduką netikėtai praalkus. Tad būtų naudinga išbandyti ir tyreles su daržovėmis ar mėsa, kai toks asortimentas pasirodys ir Lietuvoje. 


You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka