Elektrinis Philips Avent sterilizatorius 3 in 1

gegužės 02, 2017

Dairantis reikalingų daiktų pirmajam kūdikio kraiteliui, mano sąraše sterilizatoriaus visai nebuvo. Kadangi maniau buteliukų neprireiks, galbūt, apsieisim be čiulptuko. Tačiau gimus kūdikiui- nusprendžiau, vis dėlto sterilizatorius būtų naudingas mūsų kasdienybėje. Kadangi Gustas mėgsta čiulptuką ir jį dažnai pameta, kažkaip plauti ir dezinfekuoti jį reikia. Taip pat kartais naudojau pientraukį, kurį reikia švariai išplauti, o nutrauktą pieną dažniausiai suvalgydavo iš buteliuko. Taigi  mano pasirinkimas- Philips Avent 3 in 1 elektrinis garų sterilizatorius. Nors sterilizatorius nenaudojamas dažnai, tačiau kuomet prireikia- labai patogus ir greit atlieka savo darbą. Šis sterilizatorius gana talpus, galima sudėti net 6 Avent buteliukus. Kadangi man tiek vietos nereikia, aš naudoju tik vieną talpą, kurioje telpa pientraukis, buteliukas bei čiulptukas. Šis elektrinis garų sterilizatorius naudojamas labai paprastai: tereikia įpilti šiek tiek vandens į tam skirtą talpą, o tada įjungti mygtuką. Sterilizatoriaus privalumai:
  • Greitai ir efektyviai atlieka savo darbą- panaikindamas 99,9% žalingų bakterijų. Jeigu po strelizavimo, nenuimamamas dangtelis, buteliukai išlieka sterilūs net 24 valandas.
  • Veikimo trukmė 6 minutės.
  • Automatiškai išsijungia, baigus sterilizuoti.
  • Talpus.
Nors kaina šio sterilizatoriaus nėra maža, tačiau galima pirkti ir naudota. Puikių variantų rasite "Mūsų mažyliuose"- nors ir naudotas, jis puikiai atliks savo funkciją.


You Might Also Like

1 komentarai (-ų)

Populiariausi įrašai

Sekite mus Facebook'e

Dienos nuotrauka